Automatiske løsninger for byggeplassen

Rundell / Rotasjonsgrind

Rotasjonsport og rundeller ivaretar kontroll og effektiv regulering av personell og besøkende på byggeplass. Våre rotasjonsporter har mange varianter når det kommer til funksjonalitet f.eks hel-automatisk, semi-automatisk eller manuelle. På byggeplasser er det vanligvis semi-automatiske rundeller som benyttes. Våre rotasjonsporter og rundeller er konkuransedyktig i pris og har høy driftsikkerhet. Rotasjonsporter knyttes enkelt opp mot et adgangskontrollsystem som kun slipper gjennom personer med tillatelse aktivert på sitt obligatoriske HMS-kort. I tillegg har våre byggeplassrundeller et innfestingsrør på begge sider slik at man enkelt kopler rundellen eller rotasjonsporten til byggegjerder.


Mobil Hurtig foldeport "Speed folding gate"

Komplett port på stålplate. Leveres med stort styreskap slik at du har fleksiilitet ift valg av impulssystemer/adgangskontroll. Hurtig åpne og lukketid på 1 meter/sek.


Motorisert dobbel anleggsport

Komplett anleggsport med ferdig montert automatikk og styring. Leveres med et romslig skap. Trenger bare strøm så er den i drift. Kan kombineres med flere typer adgangskontroll etter behov og ønsker.


Mobil motorisert skyveport

Tempofor skyveport er en fleksibel og rimelig flyttbar port som kan benyttes til både anleggsområder, industri, lager mm. Flyttes enkelt med truck og er kun avhengig av å få fremlagt strøm for å fungere (plug and play). Kan tilkoples ønsket styresystem etter kundens behov.