Om ALLSIKRING

Allsikring AS ble stiftet av personer med lang fartstid fra flere av de større selskapene i Norge innen områdesikring. 

Allsikring AS er en del av OSN (Områdesikring Norge) og selskapet er medeier i OSN AS. OSN består i dag av fire firmaer; TOJO AS i Nord-Norge, Foraas Områdesikring AS i Midt-Norge, Heldal Gjerde AS på Vestlandet og Allsikring AS på Østlandet. Gjennom OSN samler vi våre innkjøp for å kunne levere til konkurransedyktige priser uten mellomledd til våre kunder.

Ungt firma - Lang erfaring

Allsikring har en meget erfaren arbeidsstokk med gjennomsnittlig erfaringsnivå på ca 8 år innen områdesikring. Dette gjelder alle ansatte i administrasjon, salg og montasje. Dette medfører at vi i aller høyeste grad kan levere kvalitet samt utvide vår kapasitet etter behov.

Stort dekningsområde

Allsikring har montasjelag på begge sider av Oslofjorden, noe som medfører at vi har korte avstander til det sentrale Østlandet og Oslo. Dette gjør oss konkurransedyktig både i responstid og pris.

 

 

 

OM OSN (OMRÅDESIKRING NORGE)

I Desember 2017 ble OSN AS etablert. De gjenværende selskapene fra "gamle" OSN-Gruppen", Foraas Områdesikring og TOJO AS har i tillegg fått med Heldal Gjerdenett og Allsikring AS. Ambisjonen er å være landsdekkende. Trykk på kartet under for å gå til www.osn.no .