Mekanisk montasje 

Vi påtar oss montasjeoppdrag over hele Østlandet og Sørlandet. Vi utfører oppdrag i alle størrelsesordener, fra små serviceoppdrag, reparasjoner til store prosjekter langs vei og jernbane osv.

Våre montører setter opp gjerder, porter, bommer, bodsystemer, lagersikring, påkjøringsvern, pullerter, nettingprodukter m.m. Vi kan også bistå med oppsetting og flytting av mobile gjerder og porter. Ta kontakt for å høre om vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt.

Vi utfører primært montasje i fylkene Vestfold, Buskerud, Telemark, Vest-Agder , Aust-Agder, Østfold, Oslo og Akershus. Større oppdrag påtar vi oss over hele Sør-Norge.

Har du en jobb eller prosjekt som du ønsker pris på eller som må utføres. Ta kontakt.

 


Automatikkmontasje

Vår elektroavdeling hjelper deg med din automatikk til både porter og bommer. Vi har lang erfaring og meget god kompetanse med montasje, service og vedlikehold på elektro og elektronikk installasjoner. Vi er spesialister på produkter fra FAAC, DAAB, Magnetic, Elka, Bircher, Automatic Systems, Betafence,  Halsang, ASO, Wisniowski, Nice med flere.

I tillegg til montasje og igangkjøring av rene porter, bommer og personsperrer osv. har vi også erfaring med kassakodesystemer for bla byggevarehus, betalingsløsninger for bomveier til eksempelvis hyttevel. Vi monterer også  inn og utregistreringssystem for byggeplasser på eksempelvis rotasjonsgrinder / rundeller.