Service PÅ BOMMER , PORTER OG ANNEN AUTOMATIKK

Alt av elektronikk og automatikk trenger service for å virke optimalt. Med vårt serviceprogram sørger vi for optimal drift og forlenget levetid for ditt anlegg.       Vår elektroavdeling hjelper deg med din automatikk for både porter og bommer.   Vi har lang erfaring og god kompetanse på montasje, service og vedlikehold på elektro og elektronikk installasjoner.

Vi har jobbet mye med produkter fra FAAC, DAAB, Magnetic, Elka, Bircher, Automatic Systems, Betafence, ASO, Wisniowski, Nice og flere.

For å kunne yte våre kunder rask service og reparasjon har vi et omfattende reservedelslager med styrekort, slite og brytedeler, GSM styringer, fotoceller, klemlister, endestoppgivere m.m.

Våre erfarne teknikere rykker ut med egen servicebil utstyrt med det meste av reservedeler og verktøy for å kunne hjelpe våre kunder på best mulig måte.

Vi kan også tilby gunstige omfattende årlige service og vedlikeholdsprogram på porter og bommer over hele Øst og Sørlandet. Det overleveres en grundig rapport etter utført servicebesøk.

Kontakt vår elektroavdeling for mer informasjon.

Mob: 93088360                                              Epost: svein@allsikring.no

IMG_20171012_150613.jpg