AUTOMATISKE VEIbommer

Vi leverer i hovedsak automatiske veibommer fra BFT. Vi leverer og monterer veibommer iht gjeldende normer og sikkerhetskrav. For oss er det viktig at kunden får den beste og mest kosteffektive veibommen til sitt formål. Ikke minst er det viktig å knytte dette mot «riktig» adgangskontroll/styring.

Vi monterer automatiske veibommer for industri, hytteområder, parkeringsplasser, varehandel, Forsvar og andre statlige etater.

Våre veibommer kan styres via fjernkontrollere, GSM, Apps, Webkontroll/tidsur, kjøretøysløyfer i bakken, kortleser, kodelås, trykknapper m.m. Kan også knyttes opp mot diverse betalingsløsninger og kassakodesystemer for eksempelvis byggevarehandelen. 

Vi har lang erfaring med bommer og automatikk. Vår kunnskap og kvalitet er din trygghet.

 

 

IMG_20171012_150450.jpg
 

BFT Access Automation

Vi leverer 3 typer automatiske veibommer fra BFT. BFT Giotto som er en rimelig bom som passer til de fleste formål. Maxima Ultra serien som er en robust bom produsert for intensiv bruk.

 

BFT Giotto :

Designmessig pen, robust og økonomisk bom. Leveres i lengder fra 2 til 5m.

  • Tilleggsutstyr: Ledbelysning på bomrør (rød:lukket og grønn:åpen)

 

BFT Maxima Ultra 36 :

Stilfull og robust bom for høyintensitetsbruk. Vår toppmodell. Leveres i lengder 3 til 6m.

  • Tilleggsutstyr: Ledbelysning på bomrør (rød:lukket og grønn:åpen) + Diagnose og R/G lys i topp av bomkasse. Fargen indikerer feks type feil/skade/servicebehov

BFT Maxima Ultra 68 :

Robust og kraftig bom som benyttes hvor det er behov for lengre bomrør. Produsert for høyintensitetsbruk.

  • Tilleggsutstyr: Ledbelysning på bomør.