GSM - Betalingsløsninger og kassakodesystemer

Vi tilbyr et spekter av løsninger innenfor adgangskontroll, betalingsløsninger og kasskakodesystemer. I tillegg kan vi tilby skiltgjenkjenningssystemer og betalingssystemer for parkering.


GSM Gate Control PRO

Gate Control PRO 5 benyttes til styring for automatiske slagporter, skyveporter og bommer. GSM enheten kobles opp mot GSM nettet og fungerer ved at GSM enheten får et eget telefonnummer og SIM kort.

Denne enheten kan også administreres via web og har også en egen app som kan lastes ned for åpning/lukking av porter og bommer. Denne har ingen abbonement eller andre påløpende kostnader.

Muligheten til å administrere via web forenkler prosessen med å legge inn brukere, sette inn faste lukke og åpningstider, samt å ha kontroll på bruk og brukere. Våre GSM-systemer er enkle og driftsikre, og forsikrer oversiktlig adgangskontroll.

Appen kan lastes ned på Google Play og App Store.

 

NAYAX Betalingsterminal

NAYAX-betalingsterminal.png

NAYAX betalingsterminal integreres for automatiserte tjenester i forbindelse med:

bomveier ,fellesvaskeri, bilvask, toalett, lading av elbil, strømsøyle, kaffemaskin, massasjestol, fotoautomat, ballautomat på driving range, billettautomat og vareautomat (vending).  

På en NAYAX betalingsterminal er det ikke behov for å taste kode. Aksepterer alle typer kontantløse betalinger og overfører data umiddelbart.

Debet- og kredittkort

Bruk magnetstripe, chip eller kontaktløs betaling (NFC – Near Field Communication). Du kan også bruke forhåndsfylte kort (eks. internkort/adgangskort) for lukkede miljøer.

Mobilbetaling

Du kan benytte Apple Pay, Google Pay eller appen MONYX som er utviklet av NAYAX.

Aksepterer alle typer kontantløse betalinger og overfører data umiddelbart. Mobilbetaling og betalingskort

 

VIPPS

Vi kan også tilby løsninger kombinert med bom hvor det betales for passeringer via VIPPS.

LYSSIGNAL

Lyssignal i LED som kombineres med porter, bommer m.m

Lyssignal til porter.png
 

Kassakode-system / Aksess-system

Strekkodebasert adgang - Trådløs overføring

Aksess-systemer med strekkode benyttes for effektiv tilgangskontroll. Dette konseptet reduserer kostnader og kompleksitet til et minimum og øker brukeropplevelsen uten at det går på bekostning av funksjonaliteten.

Når din kunde besøker kassen/skranken får kunden en kvittering med en unik strekkode på. Denne bruker kunden for å komme seg inn eller ut av området ved å vise strekkoden foran en automatisk leser plassert ved utgang eller bom/port ved utkjørsel. Kvittering med strekkode kan innstilles med en tidsbegrenset og/eller begrenset antall passeringer før den blir ugyldig.

Kassakodesystem består av "innedel" og "utedel".

Kassakodesystem Allsikring.jpg

Bruk og fordeler

Bruksområder: Butikker (byggevarehandel) Hotell (parkering m.m.) Parkeringsanlegg Festivaler Solstudio Treningsstudio Vaskehaller

Fordeler: Høy sikkerhet Brukervennlig Ingen skaleringskostnad Enkel installering Lav driftskostnad Redusert ressursbruk ift alternative løsninger

printer kassakodesystem.jpg

Innedel: SK Printer

En printer som gjør en utskrift av billett. Denne biletten består av en kryptert strekkode som innehar en nøkkel som kan aktivere utedel.

Utedel har to enkle indikatorlamper. Grønn og rød.

Stabil grønn = klar for utskrift / strøm OK
Opplyst rød = Skriver ut

Innedel og utedel kan programmeres via egen PC kabel og programvare som leveres i tillegg.

Utedel: SK Skanner

Utedel er en skanner for godkjenning av billetter. Når en billett er brukt vil kode lagres og den kan ikke brukes flere ganger. Hvis billett ikke brukes innen gitt tid vil den bli ugyldig (fabrikkinnstilling: 30 min).

Utedel har tre enkle indikatorlamper. Grønn og rød.

Stabil grønn = klar for data / strøm OK
Opplyst grønn = Gyldig bilett
Opplyst rød = Ugyldig bilett