Rotasjonsporter / Rundeller

Rotasjonsporter er utformet for å avhjelpe eller erstatte manuell adgangskontroll som en del av eksisterende utvendig perimetersikring eller inne i bygninger. Enhetene er utformet for å fungere sammen med eksisterende elektroniske systemer, impulssystemer og adgangskontroll (kortlesere, kodetastatur m.m). Trygge og pålitelig rotasjonsporter produsert for det nordiske markedet. Kan leveres med tak hvis ønskelig. Vi har flere modeller etter behov og ønske. Leveres i rustfritt, varmforsinket og lakkert utførelse.

HMT Allsikring bilde.jpg

HMT Rotasjonsport

Vår standard rotasjonsport. Leveres også som en mobil løsning til bla. byggeplasser

HHT3 bilde Allsikring.jpg

HHT3 Rotasjonsport

3 armet rotasjonsport for intensiv bruk.

HHT4 bilde Allsikring.jpg

HHT4 Rotasjonsport

4 armet rotasjonsport for intensiv bruk.

HBT3 bilde Allsikring.jpg

HBT3 Rotasjonsport

Kombinert 3 armet rotasjonsport med “sykkel” port for ekstra bredde.

HHTI bilde Allsikring.jpg

HHTI Rotasjonsport

Rotasjonsport som kan sluse grupper, utstyr, barnevogner og personell i rullestol m.m

DHHT3/4 Rotasjonsport

Dobbel rotasjonsport i 3 eller 4 armet utgave.

Personsperrer

Resepsjonssperrer kan integreres med alle typer adgangskontroll og personkontroll. Smidig og fleksibel passasjer kombinert med estetisk og moderne design gjør at de fleste bedrifter, treningssenter, hotellkjeder, kollektivtransport og fornøyelsesparker foretrekker slike løsninger. Sikkerhet, uten fengselsfølelse.


 

Speed Gates & Entresperrer

Vi kan levere flere forskjellige utgaver av speedgates og entresperrer. Her tilpasser vi kundens behov og gitte krav. Speedgates og entresperrer benyttes ofte i offentlige bygg, flyplasser og andre steder hvor det trengs innendørs adgangskontroll.