MOTORISERTE KJØREPORTER / Personporter

Vi leverer og monterer kjøreporter  i flere varianter og forskjellige styringer. Vi påtar oss små og store prosjekter og har bred kompetanse innenfor adgangskontroll og styresystemer for porter.

Se også vårt utvalg av mobile / Flyttbare porter

Halsang Allsikring.png

 

Vi leverer automatiske porter fra Halsang. Produkter som er produsert for nordiske forhold.

 

Hurtiggående foldeport / SPEED FOLDING GATE

Foldeporter benyttes i dag for ulike typer formål. Motoriserte hurtiggående Foldeporter, også kalt Speedfolding gates» har blitt mer aktuell i dag og har blant annet blitt et godt alternativ til slagporter, både som permanent port og som mobil port til eksempelvis byggeplasser.

Foldeporten har mange fordeler: den har en lav åpne og lukketid, portseksjonene tar mindre plass når den åpner seg, noe som gjør at man ift brøyting kan prioritere et mindre område. Disse portene er har vist seg å være driftsikre. Våre foldeporter produseres i Polen/Sverige og er laget for nordiske forhold. Denne porten leveres også i en mobil/flyttbar utgave.


Skyveport

Vi har erfaring med salg, prosjektering og montering av både manuelle og motoriserte skyveporter. Vi tilbyr noen av markedets mest driftsikre løsninger av skyveporter og tilhørende adgangssystem. Vi leverer skyveporter i både aluminium og stål. 

Vi tilbyr også et serviceprogram som forsikrer maksimal drift og levetid ved anlegget. Skyveporter leveres normalt opp til 16m. Over denne lengden anbefaler vi å gå på doble skyveporter.

Vi leverer også mobile skyveporter. Dvs skyveporter ferdig montert på fundament som er flyttbart. Disse kan også benyttes som en permanent løsning da de gir mer fleksibilitet. Se på mobile gjerder og porter for mer info om denne type porter.

Alle våre motoriserte porter er CE og/eller TUV Godkjente.


Slagport

Slagporter er fortsatt populære porter på markedet. Våre slagporter er produsert og motorisert for norske forhold. Vi har flere typer motorer som klarer opp til 12m bredde pr. portblad, det vil si en total bredde på 24 meter. Av praktiske årsaker anbefaler ikke vi portbredde over 8 meter på motoriserte slagporter, da det krever klar bane i hele portens åpne og lukkeområde.

Slagporter kan åpne opptil 270 grader ved behov, men standard åpnevinkel er 90 grader. Vår elektroavdeling tilbyr serviceprogram for slagporter for å forsikre optimal drift og levetid på portene. Vi tilbyr også ettermontering av automatikk og sikkerhetsutstyr på eksisterende manuelle porter.


PORTER DATABLAD / BROSJYRER